Metal Age® ryhmien fasilitointi on hauskaa!

Miksi ryhtyä Metal Age® fasilitaattoriksi?

Olen itse toiminut Metal Age® fasilitaattorina toista kymmentä vuotta ja koen tämän olleen erittäin palkitsevaa aikaa. Saman ovat todenneet myös muut fasilitaattorit ja kiinnostus Metal Age® fasilitaattorikoulutusta kohtaan on jatkunut vuosi vuodelta. Tällä hetkellä olemme kouluttaneet lähes 300 Metal Age® fasilitaattoria, jotka saavat itsenäisesti käyttää Metal Age® menetelmää työyhteisöjen työhyvinvoinnin parantamiseksi.

Vaikka Metal Age® fasilitaattorista on paljon hyötyä sekä työtiimin jäsenille, että työnantajalle kun sekä työhyvinvointi että kannattavuus paranevat emme saa unohtaa itse fasilitaattoria ja hänen omaa työhyvinvointiansa. Miten Metal Age® ryhmien fasilitonti vaikuttaa fasilitaattorin työhyvinvointiin? Metal Age® ryhmien fasilitointi on sekä haastavaa, että palkitsevaa ja joskus jopa hauskaakin ja olen monen fasilitaattorin kanssa keskustellut siitä, että fasilitointi kehittää myös fasilitaattorin omaa työhyvinvointia. Voitte kevään aikana lukea tyhyblogistamme Metal Age® fasilitaattoreiden omista kokemuksista ryhmien fasilitoinnista ja siitä miten ryhmien fasilitointi vaikuttaa heidän omaan työhyvinvointiinsa.

Jos sinäkin pidät työskentelemisestä ryhmien kanssa niin Metal Age® voisi olla sinulle sopiva työkalu. Tule mukaan Kasnäsiin kesäkuussa yhden päivän fasilitaattorikoulutukseen, jonka jälkeen voit itse toimia ryhmien fasilitaattorina. Tutustuu koulutusohjelmaan tästä.

– Ove Näsman