Fasilitaattorit

Metal Age® fasilitaattori on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka toimii Metal Age® workshopin vetäjänä ja auttaa työtiimiä keskittämään voimavaransa workshopin aikana tavoitteiden saavuttamiseen. Fasilitaattori toimii myös työtiimin ulkopuolisena jäsenenä puolueettomana neuvonantajana. Fasilitaattorin tehtävänä ei ole kuitenkaan antaa valmiita ratkaisuja koska jokainen työtiimi on yksilöllinen ja tietää täten parhaiten itse mitkä ratkaisut heillä toimii ja mitkä ei.

Kaikki Metal Age® fasilitaattorit ovat käyneet yrityksemme järjestämän Metal Age® fasilitaattorikoulutuksen.

Yrityksemme omiin fasilitaattoreihin voi tutustua alla.

Ove Näsman

Työterveyshuollon erikoislääkäri Ove Näsman on Medionan perustaja ja Metal Age® menetelmän kehittäjä. Hän toimii yrityksemme fasilitaattorikouluttajana ja fasilitoi mahdollisuuksien mukaan myös itse Metal Age® workshopeja. Ove on tehnyt pitkän uran työhyvinvoinnin kehittämisen parissa ja kuuluu alansa arvostetuimpiin henkilöihin.

 

Peter Jensén

Peter on koulutettu perhepsykoterapeutti ja työnohjaaja. Hän fasilitoi Metal Age® workshopeja ja pitää yksilöille työnohjausta. Hänellä on myös monen vuoden kokemus parisuhdekurssien vetämisestä.


Metal Age® fasilitaattorit muualla

Tällä hetkellä yrityksemme fasilitaattorikoulutuksen käyneitä on yhteensä melkein 300 henkilöä. Näistä osa toimii Ruotsissa, Virossa ja Latviassa. Metal Age® fasilitaattorikoulutuksen käynyt henkilö saa vapaasti, ilman lisenssimaksua, käyttää Metal Age® menetelmää työyhteisöjen hyvinvoinnin kehittämiseksi. Uusien fasilitaattoreiden kouluttajana toimii Metal Age® menetelmän kehittäjä, työterveyshuollon erikoislääkäri Ove Näsman.

Haluatko toimia Metal Age® fasilitaattorina?

Ilmoittaudu seuraavaan fasilitaattorikoulutukseen!

Lue lisää...