Muut työhyvinvointipalvelut

Yrityksemme järjestää myös työhyvinvointiin liittyviä luentoja ja seminaareja ympäri Suomea asiakkaan toivomusten mukaan. Työterveyshuollon erikoislääkäri ja Medionan perustaja Ove Näsman on arvostettu luennoitsija sekä Suomessa, että kansainvälisesti. Ove on koko uransa tehnyt töitä työhyvinvoinnin parissa. Hän on kehittänyt sekä KivaQ® – työhyvinvointikyselyn että Metal Age® kehittämismenetelmän. Alla löydätte esimerkkejä tarjoamistamme luennoista. Jos ette löydä etsimäänne otattehan meihin yhteyttä, niin räätälöimme teille yhdessä teidän tarpeeseen sopivan työhyvinvointiluennon.

Työhyvinvointiluentoja:

Työhyvinvointi ja nykyaikainen johtaminen, 45 min
Luento inspiroi lähiesimiehiä lähtemään rohkeasti kehittämään samanaikaisesti ja yhdessä koko tiiminsä kanssa omaa lähijohtamistaan ja alaistensa itsensä johtamista.

Työhyvinvointi kannattavana investointina, 45 min
Työhyvinvoinnin kehittämiselle on olemassa ”sosiaalinen tilaus”. Työnantajat ovat oivaltaneet, että kyseessä on win-win tilanne – sekä yksilöt että yritys hyötyvät.

Työyhteisötaidot, 45 min
Hyvä johtaminen ja hyvät alaistaidot ovat työhyvinvoinnin peruspilareita. Yhdessä ja hyvän tunneälyn avulla syntyy tulosta.

Työhyvinvoinnin kehittäminen käytännössä, 45 min
Osallistavat työhyvinvoinnin arviointi ja kehittämismenetelmät KivaQ®-kysely ja Metal Age®. Case-esimerkkejä. Dokumentaationa 34 sivuinen ”Metal Age ja Kiva-kysely”-opas á 25€, mikäli asiakas haluaa.


Työhyvinvointia saaristosta

Kuten Metal Age® workshopit, luennot voidaan pitää joko yrityksen valitsemissa tiloissa tai merellisissä tunnelmissa Kasnäsissa, Saaristokylpylän tiloissa. Kasnäsissa on mahdollista kylpylä- ja hotellitoiminnan lisäksi järjestää erilaisia aktiviteetteja. Täten voimme rakentaa yrityksellenne kattavan ja monipuolisen paketin esimerkiksi kokous- tai TYHYpäivinä. Lisätietoja yhteistyöstämme Saaristokylpylä Kasnäsin kanssa löydät Saariston Työhyvinvointiakatemian sivuilta.

Kasnäs

Saariston Työhyvinvointiakatemia – Kasnäs

Golf + Mindfulness + Työhyvinvointi + Johtaminen = Parempi kannattavuus

Uutuutena nyt meiltä johtoryhmälle yhden vuorokauden erilainen, aktiivinen, huippuasiantuntijoiden fasilitoima kickoff/retreat/teemapäivä Kemiönsaaren Bjärkas Golf Country Clubilla.

Ohjelma ja hinta.