Työhyvinvoinnin asiantuntija

Mediona on työhyvinvoinnin asiantuntijaorganisaatio, joka tuottaa yrityksille ja organisaatioille palveluja ja tuotteita henkilöstön työhyvinvoinnin mittaamiseen ja kehittämiseen.

Uskomme konkreettisten toimenpiteiden ja osallistavan johtamisen olevan avainasemassa työhyvinvoinnin kehittämisen onnistumisessa. Tarjoamme yrityksille tuotteita ja menetelmiä, joiden on sekä tieteellisesti että käytännössä todistettu auttavan organisaatiota ja sen henkilöstöä kohti yhä toimivampia työyhteisöjä sekä parempaa työhyvinvointia, kokonaistuottavuutta ja kannattavuutta.


Työhyvinvointia saaristosta

Mediona tekee yhteistyötä Saaristokylpylä Kasnäsin kanssa, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kasnäsissa, keskellä Turunmaan kauneinta saaristoa. Kaikki Medionan palvelut on toteutettavissa joko merellisessä miljöössä Saaristokylpylä Kasnäsin tiloissa tai asiakkaan valitsemissa tiloissa ympäri Suomea. Lisätietoja Medionan ja Saaristokylpylä Kasnäsin yhteistyöstä ja tarjoamista palvelukokonaisuuksista löydät Saariston Työhyvinvointiakatemian sivuilta.

Kasnäs


Medionan perustaja on työterveyshuollon erikoislääkäri Ove Näsman, jolla on yli 30 vuoden kokemus työhyvinvoinnin eri osaalueista ja työterveyslääkärin käytännön työstä. Vuoden 2010 jälkeen hän on keskittynyt pelkästään työhyvinvoinnin kehittämiseen.

Ove Näsman oli DRUVAN-hankkeen projektijohtaja. Hankkeelle myönnettiin kansallinen työsuojelupalkinto vuonna 2007. Druvan hankkeessa käytettiin Metal Age® – menetelmää ja Kiva-kyselyä.

Vuonna 2010 Ove Näsmanille myönnettiin Suomen Työterveyslääkäriyhdistyksen ”Vuoden työterveysteko”-palkinto ansioistaan mm. MetalAge® menetelmän ja Kiva-kyselyn kehittämisessä.